Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Rohelise Mungoa Daal

Rohelise Mungoa Daal
OLIVE OIL EXTRA VIRGIN MILD BIO 1 L
OLIVE OIL EXTRA VIRGIN MILD BIO 1 L

€12,99

INDIAN  SPICE asafoetida BIO 10 g
INDIAN SPICE asafoetida BIO 10 g

€2,59

TEA WITH TURMERIC BIO 25 x 2 g
TEA WITH TURMERIC BIO 25 x 2 g

€2,19

CHILLI BIO 30 g
CHILLI BIO 30 g

€2,49

CORIANDER POWDER BIO 30 g
CORIANDER POWDER BIO 30 g

€1,69

BAY LEAF BIO 10 g
BAY LEAF BIO 10 g

€1,29

GARAM MASALA SEASONING BIO 60 g
GARAM MASALA SEASONING BIO 60 g

€2,29

CHOPPED SKINLESS TOMATOES  BIO 400 g
CHOPPED SKINLESS TOMATOES BIO 400 g

€1,79

WHITE BASMATI RICE  BIO 1 kg
WHITE BASMATI RICE BIO 1 kg

€4,79

See mõnus maitsev ja toitev daal on väga kergesti seeditav ja immuunsust toetav.


 


1/2 tassi rohelisi mungube, eelmisel õhtul vette likku pandud.


2 spl oliiviõli 


1 loorberileht


1/2 tl vürtsköömneid


1 keskmine sibul, tükeldatud 


400 g tükeldatud tomateid


1 spl riivitud ingverit ja küüslauku


1/4 tl kurkumit


1/4 tl tšillipulbrit


1 tl koriandripulbrit


1/2 tl garam masala pulbrit


4 tassi vett 


1,5 tl roosat Himaalaja soola


 


Maitseainete kuumutamiseks:


 


1 spl oliiviõli


1/2 tl vürtsköömneid 


1/4 tl asaföetida maitseainet


 


Kurna mungoad, mis eelmisel õhtul likku said pandud ja pane kõrvale.


Kuumuta pannil 2 spl oliiviõlis loorberileht ja 1/2 tl vürtsköömned.


Lisa tükeldatud sibul ja prae klaasjaks.


Vala juurde küüslaugu- ja ingveripasta ning prae kuni toores lõhn kaob.


Nüüd lisa tükeldatud tomatid ja maitseained (1/4 kurkumit ja tšillit ning 1 tl koriandrit ja 1/2 tl garam masalat).


Lase umbes 6 minutit podiseda, kuni õli hakkab eralduma.


Lisa leotatud ja kurnatud mungoad ning 4 tassi vett.


Lase kaane all keskmisel tulel podiseda 30 minutit kuni mungoad täiesti pehmed ja kergesti purustatavad.


Kui mungoad on pehmeks keenud, kuumuta pannil 1 spl oliiviõlis vürtsköömned ja asaföetida ning vala daali sisse.


Purusta mungoad kergelt, et daal kreemisemaks muutuks.


Serveeri basmati riisiga.


2020-03-15 15:58:28

0