Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Jaka täidisega tacod

Jaka täidisega tacod
MILD SALSA BIO 260 g
MILD SALSA BIO 260 g

€2,99

TACO SHELLS BIO 150 g (12 pcs)
TACO SHELLS BIO 150 g (12 pcs)

€3,79

TORTILLA WRAPS BIO 240 g
TORTILLA WRAPS BIO 240 g

€2,99

FAJITA SEASONING BIO 27 g
FAJITA SEASONING BIO 27 g

€1,69

YOUNG JACKFRUIT IN SALTED WATER 400 g
YOUNG JACKFRUIT IN SALTED WATER 400 g

€3,99

Jaka on suurepärane vili veganite toidulaual, kuna meenutab tekstuurilt liha ja sobib ideaalselt rebitud sealiha, kanaliha, krabiliha või mistahes liha asendamiseks paljudes erinevates roogades.


 


Jaka võtab kergesti maitseid külge, mis tähendab, et selle maitse saab igaüks vastavalt enda eelistustele kujundada. Selleks aseta tükeldatud jaka meelepärasesse marinaadi. Jakal soovitatakse ligikaudu 20-30 minutit marineeruda, et maitseid vilja sisse imenduksid. Seejärel võib marineeritud jaka kas ahjuplaadile küpsema panna või hoopis pannile visata. Soovi korral saab küpsemisprotsessi käigus viljaliha pannilabidaga väiksemaks tükkideks eraldada: tekkiv kiuline konsistents sobib eriti hästi rebitud liha imiteerimiseks. 


Küpsetatud jakat võib serveerida nii salatites, ahjuvormides, pajaroogades, burgeri vahel kui ka võileivakattena. Kuna jaka on võrdlemisi kalorivaene ja kerge toiduaine, sobib see ka suviselt palavatel päevadel kergeks kõhutäiteks.


 


Tacode sisse sobib hästi lihtsalt sibula ja fajita maitseaineseguga praetud jaka.


 


1 suur sibul, tükeldatud


purk jakat, kurnatud ja tükeldatud


Maitse järgi soola ja fajita maitseainet


2 spl oliiviõli


 


Prae sibul oliiviõlis klaasjaks, lisa jaka ja maitseaine ning prae mõnusalt pruuniks.


 


Täida tacod või tortillad praetud jaka, salsa, tacokastme, quacamole ja india pähkli hapukoorega ning naudi tervislikku mehhikopärast rooga.


 


 


 


2020-04-02 19:12:46

0