Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Kinoa Kitchari

Kinoa Kitchari
VIRGIN COCONUT OIL BIO 180 ml
VIRGIN COCONUT OIL BIO 180 ml

€3,99

MUNG BEANS BIO 1 kg
MUNG BEANS BIO 1 kg

€4,99

INDIAN  SPICE asafoetida BIO 10 g
INDIAN SPICE asafoetida BIO 10 g

€2,59

CORIANDER POWDER BIO 30 g
CORIANDER POWDER BIO 30 g

€1,69

FENUGREEK BIO 60 g
FENUGREEK BIO 60 g

€1,99

TURMERIC BIO 50 g
TURMERIC BIO 50 g

€2,59

HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg
HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg

€2,09

WHITE QUINOA BIO 1 kg
WHITE QUINOA BIO 1 kg

€7,49

GROUND ROMAN CUMIN BIO 30 g
GROUND ROMAN CUMIN BIO 30 g

€1,99

BAY LEAVES BIO 50 g
BAY LEAVES BIO 50 g

€2,79

See tervislik ja maitsev roog on indias tuntud kui tervendav toit, mis toetab immuunsust ja annab kehale puhkust. Kitcharit süüakse indias lausa mitu päeva järjest, et keha saaks puhastuda ja terveneda.


 


2 spl kookosõli


2 tl sinepiseemneid


2 tl apteegitilliseemneid


2 tl vürtsköömneid


2 tl lambaläätseseemneid


2 tl kurkumit


2 tl jahvatatud koriandrit


1/4 tl tšillipulbrit


2 hakitud sibulat


3 riivitud küüslauku


2x2 cm jupp riivitud ingverit


1 tass mungube/ kollaseid läätsesid, leotatud


1 tass valget kinoad, leotatud 


4 tassi tükeldatud köögivilju (porgand, lillkapsas, brokoli


6 tassi vett


2 loorberilehte 


1/2 tl asafoetida maitseainet


2 tl soola


 


Kuumuta sügaval pannil õli ja kuumuta selles paar minutit maitseained (sinepiseemned,


apteegitilliseemned, vürtsköömned, lambaläätseseemned, kurkum, jahvatatud koriander ja tšillipulber). Jälgi, ei läheks kõrbema!


Lisa sibul ja prae klaasjaks.


Seejärel lisa küüslauk ja ingver ning kuumuta paar minutit.


Lisa loorberilehed, asafoetida ja sool.


Vala juurde leotatud+loputatud mungoad/läätsed ja kinoa, lisa vesi ning jäta kaane alla keskmisele kuumusele pooleks tunniks podisema kuni mungoad/läätsed, kinoa ja köögiviljad on täiesti pehmed.


2020-03-21 19:41:15

0