Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Kreemjas Köögiviljapasta

Kreemjas Köögiviljapasta
SUNDRIED TOMATOES BIO 500 g
SUNDRIED TOMATOES BIO 500 g

€6,49

OLIVE OIL EXTRA VIRGIN MILD BIO 1 L
OLIVE OIL EXTRA VIRGIN MILD BIO 1 L

€12,99

SEASONING FOR PIZZA AND CASSEROLES BIO 30 g
SEASONING FOR PIZZA AND CASSEROLES BIO 30 g

€1,49

HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg
HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg

€2,09

RED LENTIL PENNE BIO 250 g
RED LENTIL PENNE BIO 250 g

€3,99

See mõnusalt kerge aga kreemjas ja maitseküllane pasta meeldib kindlasti igale pastasõbrale.


 


Soovi korral võid suvikõrvitsa ja porgandi asendada näiteks kreveti või kanaga.


 


1 väike suvikõrvits, kooritud ja riivitud 


2 porgandit, kooritud ja riivitud


1 dl india pähkleid, leotatud


4 dl vett


4 dl tükeldatud tomateid 


1 sibul tükeldatud


3 küüslauguküünt, riivitud


6 tk


kuivatatud tomatit, tükeldatud


1 spl Itaalia maitserohelist 


2 spl oliiviõli


1,5 tl roosat Himaalaja soola 


250 g gv


punase läätse makarone


 


Keeda makaronid vastavalt pakendi juhisele. Kuumuta pann õliga ja prae sibul klaasjaks.


Seejärel lisa küüslauk ja prae paar minutit.


Vala pannile kuivatatud tomatid, suvikõrvits ja porgand ning prae poolpehmeks. 


Lisa tükeldatud tomatid ja Itaalia maitseained ning prae veel mõni minut.


Blenderda india pähklid koos veega ja vala pannile. 


Kuumuta segades kuni kaste on mõnusalt paks ja kreemjas.


Maitsesta soola ja musta pipraga ning sega makaronidega kokku.


 


Suurepäraselt sobib siia pasta peale ka mandli “parmesan”.


2020-03-06 16:05:33

0