Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Õhulised ja kerged gluteenivabad pannkoogid

Õhulised ja kerged gluteenivabad pannkoogid
POTATO STARCH 500 g BIO
POTATO STARCH 500 g BIO

€2,29

HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg
HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg

€2,09

MAPLE SYRUP BIO 950 ml
MAPLE SYRUP BIO 950 ml

€20,99

PURE LEMON JUICE BIO 1 L
PURE LEMON JUICE BIO 1 L

€6,49

GLUTEN-FREE BAKING POWDER BIO 200 g
GLUTEN-FREE BAKING POWDER BIO 200 g

€4,29

WHOLEMEAL RICE FLOUR BIO 1 kg
WHOLEMEAL RICE FLOUR BIO 1 kg

€4,69

ALMOND FLOUR BIO 400 g
ALMOND FLOUR BIO 400 g

€9,99

COCONUT MILK  (17% FAT) 400 ml
COCONUT MILK (17% FAT) 400 ml

€2,29

See retsept on McDonaldsi pannkookide tervislikum versioon- gluteenivaba, suhkruvaba, muna- ja laktoosivaba aga võrdväärselt maitsev.


 


100 g täistera riisijahu


70 g mandlijahu


60 g kartulijahu


2 tl küpsetuspulbrit


1/4 tl soola


150 ml lahjat kookospiima


1 spl sidrunimahla


2 spl vett


2 spl vahtrasiirupit


Sega esimesed 5 koostisosa kausis ühtlaselt kokku.


Seejärel sega teises kausis kokku viimased 4 koostisosa.


Nüüd vala vedelad koostisosad kuivadega kokku ja sega ühtlaseks.


Lase taignal 5 minutit seista.


Kuumuta keskmisele kuumusele pannkoogipann.


Pane pannile veidi kookosõli ning seejärel vala umbes 0,5 dl tainast ühe pannkoogi jaoks.


Küpseta ühelt poolt 2-3 minutit, kuni pannkook hakkab pealt tahkeks tõmbuma, seejärel keera teistpidi ja küpseta veel paar minutit.


Serveeri vahtrasiirupi ja võitükiga või mõne muu meelepärase kattega.


2020-02-20 16:10:59

0