Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Šokolaadikook india pähkli maasikakreemiga

Šokolaadikook india pähkli maasikakreemiga
COCONUT SUGAR 300 g BIO
COCONUT SUGAR 300 g BIO

€2,69

FLAX SEEDS GROUND BIO 250 g
FLAX SEEDS GROUND BIO 250 g

€1,79

CACAO POWDER RAW UNSKIMMED BIO 150 g
CACAO POWDER RAW UNSKIMMED BIO 150 g

€4,39

COCONUT CREAM 22% FAT BIO 1 L
COCONUT CREAM 22% FAT BIO 1 L

€5,29

CANNED CHICKPEAS BIO 400 g
CANNED CHICKPEAS BIO 400 g

€1,79

RAW CANE SUGAR BIO 1 kg
RAW CANE SUGAR BIO 1 kg

€6,19

WHOLEMEAL RICE FLOUR BIO 1 kg
WHOLEMEAL RICE FLOUR BIO 1 kg

€4,69

NEUTRAL COCONUT OIL BIO 950 ml
NEUTRAL COCONUT OIL BIO 950 ml

€10,99

HIGH QUALITY CASHEW NUTS BIO 1 kg
HIGH QUALITY CASHEW NUTS BIO 1 kg

€16,99

BOURBON VANILLA EXTRACT BIO 50 ml
BOURBON VANILLA EXTRACT BIO 50 ml

€11,99

See kook on imemaitsev, lihtne teha ning gluteeni-, laktoosi- ja munavaba ehk siis sobib kõikidele magusasõpradele ideaalselt. 


 


Saab teha ka suhkruvaba, kui asendada roosuhkur mõne muu sovbiva magustajaga.


 


Maasikakreem


 


2 tassi üleöö leotatud india pähkleid


2 tassi maasikaid


1/2 tassi toorroosuhkrut


4 spl rafineeritud kookosõli


1/2 sidruni mahl


Koogipõhi


 


2,5 dl riisijahu


2 dl kookossuhkrut


4 spl kakaopulbrit


1 tl vaniljepulbrit


2 spl linaseemnejahu


6 spl aquafabat


1 tl öko küpsetuspulbrit


1,5 dl kookoskoort


Kaunistus ja täidis


 


2 banaani, viilutatud


6 maasikat, viilutatud 


Blenderda kõik maasikakreemi koostisosad ühtlaseks siidiseks kreemiks.


Pane külmkappi tahenema tunnikeseks ning seejärel kasuta koogi katmiseks.


Kuumuta ahi 180c juurde.


Sega jahvatatud linaseemned aquafaba ja kookoskoorega ning lase seista 5 minutit.


Sega kõik kuivad koostisosad eraldi kausis kokku.


Vala vedelad koostisosad kuivade koostisosade kaussi ja sega omavahel kokku kuni on ilusti ühtlane.


Vala taigen küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.


Küpseta 25 minutit.


Lase täielikult jahtuda ja seejärel lõika keskelt kook lapiti pooleks.


Üks pool tõsta ettevaatlikult taldrikule- pane taldrik tagurpidi koogipoole peale ja siis keera nii ümber, et üks pool jääb taldrikule ja teine küpsetuspaberile.


Määri koogi mõlemale poolele maasikakreemi.


Taldrikulolevale poolele laota banaaniviilud.


Tõsta ettevaatlikult küpsetuspaberil olev pool taldrikuloleva poole peale, nii et kreemiga kaetud pool jääb allapoole.


Vala ülejäänud kreem koogi peale ja määri ühtlaselt laiali.


Kaunista maasikatega ja pane külmkappi tunnikeseks enne lahtilõikamist.


2020-02-12 20:19:48

0