Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Tofu ja porgandi bolognese

Tofu ja porgandi bolognese
PASSAT TOMATO SAUCE BIO 500 g
PASSAT TOMATO SAUCE BIO 500 g

€2,79

BASIL BIO 25 g
BASIL BIO 25 g

€1,49

OREGANO BIO 20 g
OREGANO BIO 20 g

€1,49

CHOPPED SKINLESS TOMATOES  BIO 400 g
CHOPPED SKINLESS TOMATOES BIO 400 g

€1,79

HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg
HILAMAYAN PINK SALT FINE GRIND 1 kg

€2,09

See täistaimne bolognese valmib lihtsalt ja kiirelt ning on maitsev ja toitev nagu üks korralik bolognese peab olema.


Kvaliteetne tomat annab sellele  toidule eriti rikkaliku tomatimaitse.


 


2 spl oliiviõli 


250 g tofut


1 suur porgand


400 g tükeldatud tomateid


400 g tomatipastat


100 g kirsstomateid (valikuline)


1 spl sibulapulbrit


2 tl küüslaugupulbrit


1 spl hakklihamaitseainet


1 tl basiilikut


1 tl oreganot


1,5 tl soola


400 g gv spagette


 


Keeda spagetid vastavalt juhisele al dente.


Purusta porgand köögikombainis väikesteks tükkideks.


Lisa tofu ja purusta ka see, nii et moodustub ühtlane porgandi-tofu puru.


Vala pannile õli ja tofu-porgandisegu ning prae  kergelt läbi.


Lisa tükeldatud tomatid, tomatipasta ja soovi korral kirsstomatid.


Lase keskmisel kuumusel podiseda aegajalt segades umbes 15 minutit.


Lisa kõik maitseained ja sega korralikult läbi.


Vala juurde spagetid ning serveeri vegan parmesaniga.


2020-05-12 18:12:02

0