Soovid osta hulgi?
Helista meile: +372 51 900 330

Toortatraleib

Toortatraleib
DARK GREENPUMPKIN SEEDS EUROPE  BIO 150 g
DARK GREENPUMPKIN SEEDS EUROPE BIO 150 g

€2,29

HULLED SUNFLOWER SEEDS FROM EU BIO 250 g
HULLED SUNFLOWER SEEDS FROM EU BIO 250 g

€1,59

WHOLEGRAIN BUCKWHEAT FLOUR BIO 1 kg
WHOLEGRAIN BUCKWHEAT FLOUR BIO 1 kg

€3,69

QUINOA SOURDOUGH EXTRACT BIO 20 g
QUINOA SOURDOUGH EXTRACT BIO 20 g

€1,89

DATE SYRUP BIO 874 ml (1,215 kg)
DATE SYRUP BIO 874 ml (1,215 kg)

€10,99

RAW BUCKWHEAT FLOUR BIO 1 kg
RAW BUCKWHEAT FLOUR BIO 1 kg

€3,99

Maitsvat ja tervislikku gluteenivaba leiba saab väga lihtsalt ise kodus küpsetada toortatrajahust. See on nii lihtne, et igaüks saab selle leiva küpsetamisega hakkama.


 


500 g toortatrjahu 


1 pakk kinoajuuretist


3-4 tassi toasooja vett


3 spl datlisiirupit


2 tl roosat Himaalaja soola


2 peotäit päevalille- ja kõrvitsaseemneid


 


Sega kokku tatrajahu, juuretis ja vesi, nii et tainas ei jääks liiga paks ja raske ega ka mitte liiga vedel.


Pane sooja kohta rätiku alla ööseks hapnema.


Järgmisel hommikul peaks tainas olema muutunud õhuliseks ja kergelt mullitama.


Sega õrnalt sisse datlisiirup, sool ja seemned, vala küpsetuspaberiga vooderdatud leivavormi ja lase 2-4 tundi soojas kohas kerkida.


Küpseta 180c juures 50 minutit ning enne lashtilõikamist lase leival maha jahtuda.


 


Kõige parem on säilitada tatraleiba viiludeks lõigatuna sügavkülmas, siis saab vastavalt vajadusele rösteris üles sulatada ja röstida.


 


2020-03-24 17:30:35

0