GLUTEENIVABA LEIVASEGU JÕHVIKATEGA BIO 450 g

gluten vegan
GLUTEENIVABA LEIVASEGU JÕHVIKATEGA BIO 450 g

Bränd:

POPCROP

Koostisosad:

gluteenivaba kaerajahu*, gluteenivabad kaerahelbed*, linaseemned*, teff-helbed*, chia seemned*, päevalilleseemned*, kuivatatud jõhvikas* 5% (jõhvikas*, õunamahla kontsentraat*, päevalilleõli*), psüllium*, kõrvitsaseemned*, Himaalaja sool (*Kontrollitud mahetoode)

Toitumisalane teave 100 g kohta:

Energiasisaldus 1647 kJ / 395 kcal

Rasvad 17 g

sh. küllastunud rasvhappeid 2,2 g

Süsivesikuid 37 g

neist suhkruid 5,5 g

Kiudaineid 20,4 g

Valke 13 g

Soola 1 g

Raud 4,8 mg (34%)**

Magneesium 192 mg (51%)**

Fosfor 447 mg (64%)**

Tsink 3,5 mg (35%)**

Kaltsium 179 mg (22% )**

Kaalium 461 mg (23%)**

**Täiskasvanu soovituslik kogus päeva

Hoiutingimused:

Hoida kuivas ja jahedas.

1 tükk
4,79
Hind kg kohta: 10,64

Kuidas valmistada:

Kuumuta ahi temperatuurini 190 kraadi C. Vooderda küpsetusvorm (ca 10 x 20 cm) küpsetuspaberiga. Kalla segu kaussi, lisa 450 ml mulliga vett ning sega põhjalikult. Kalla segu vormi ja pane kohe ahju. Küpseta u 1,5 tundi. Võta ahjust välja, eemalda vormist, keera puuvillase rätiku sisse ja lase enne söömist maha jahtuda.

Päritolumaa:

Poola