ELUSBAKTERITEGA JOGURTIKULTUUR KÕHU RAHUSTAMISEKS 2 x 0,5 g


Bränd:
ZAKWASKI VIVO
Koostisosad: maltodekstriin, streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii ssp.bulgaricus, lactobacillus acidophilus (2 tüve), bifidobacterium lactis (2 tüve), lactobacillus casei, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus infantacobasei, lactobacillus infantacobasei
maltodekstriin, streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii ssp.bulgaricus, lactobacillus acidophilus (2 tüve), bifidobacterium lactis (2 tüve), lactobacillus casei, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus infantacobasei, lactobacillus infantacobasei
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus 242 kJ / 58 kcal
Rasvad 2 g
sh küllastunud rasvhappeid 1,4 g
Süsivesikuid 5,9 g
neist suhkruid 5,6 g
Valke 4 g
Soola 0,13 g
Energiasisaldus 242 kJ / 58 kcal
Rasvad 2 g
sh küllastunud rasvhappeid 1,4 g
Süsivesikuid 5,9 g
neist suhkruid 5,6 g
Valke 4 g
Soola 0,13 g
Hoiutingimused:
Säilita temperatuuril 2-8 kraadi C.
1 tükk
€ 4,29
Hind pcs kohta: 4,29 €
Kuidas kasutada:
Aja 1-3 l (sõltuvalt sellest kui paksu jogurtit soovid) pastöriseeritud piima keema ning jahuga 27-43 kraadini. Lisa pudelikese sisu ja sega korralikult läbi. Kata nõu rätikuga ja jäta 8-10 tunniks sooja kohta seisma. Seejärel pane jogurt külmikusse, kus see veelgi pakseneb. Tarbi 7 päeva jooksul.
Päritolumaa:
Poola