MAHE GLUTEENIVABA LEIVASEGU 500 g

vegan
MAHE GLUTEENIVABA LEIVASEGU 500 g
Bränd:
PROBIO

Koostisosad:

orgojahu*, maisitärklis*, tatrajahu*, maisijahu*, tatar*, kartulitärklis*, pruunid linaseemned*, kooritud päevalilleseemned*, riisijahu*, meresool, psüllium, kooritud kõrvitsaseemned*, jahvatatud köömned* (*Kontrollitud mahetoode)

Toitumisalane teave 100 g kohta:

Energiasisaldus 1497 kJ / 358 kcal

Rasvad 5,6 g

sh. küllastunud rasvhappeid 0,6 g

Süsivesikuid 66 g

neist suhkruid 0,8 g

Kiudaineid 6 g

Valke 7,2 g

Soola 2,5 g

Hoiutingimused:

Hoida kuivas ja jahedas.

Allergeenid:

Võib sisaldada seesamit.

1 tükk

4,49

Hind kg kohta: 8,98
Kuidas valmistada:

Lisa 750 ml vett ja 14 g värsket pärmi ning sega taignaks. Vala taigen vormi ja jäta 40 minutiks kerkima. Küpseta 10 minutit eelkuumutatud ahjus 250° C juures, seejärel 30 minutit 190° C juures. Võta leib vormist välja ja lase veel 10 minutit küpseda, et saaksid krõbeda kooriku.

Päritolumaa:
Tšehhi