MAHE GLUTEENIVABA LEIVASEGU 500 g


Bränd:
PROBIO
Koostisosad: orgojahu*, maisitärklis*, tatrajahu*, maisijahu*, tatar*, kartulitärklis*, pruunid linaseemned*, kooritud päevalilleseemned*, riisijahu*, meresool, psüllium, kooritud kõrvitsaseemned*, jahvatatud köömned* (*Kontrollitud mahetoode)
orgojahu*, maisitärklis*, tatrajahu*, maisijahu*, tatar*, kartulitärklis*, pruunid linaseemned*, kooritud päevalilleseemned*, riisijahu*, meresool, psüllium, kooritud kõrvitsaseemned*, jahvatatud köömned* (*Kontrollitud mahetoode)
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus 1497 kJ / 358 kcal
Rasvad 5,6 g
sh. küllastunud rasvhappeid 0,6 g
Süsivesikuid 66 g
neist suhkruid 0,8 g
Kiudaineid 6 g
Valke 7,2 g
Soola 2,5 g
Energiasisaldus 1497 kJ / 358 kcal
Rasvad 5,6 g
sh. küllastunud rasvhappeid 0,6 g
Süsivesikuid 66 g
neist suhkruid 0,8 g
Kiudaineid 6 g
Valke 7,2 g
Soola 2,5 g
Hoiutingimused:
Hoida kuivas ja jahedas.
Allergeenid: Võib sisaldada seesamit.
Võib sisaldada seesamit.
1 tükk
€ 4,49
Hind kg kohta: 8,98 €
Kuidas valmistada:
Lisa 750 ml vett ja 14 g värsket pärmi ning sega taignaks. Vala taigen vormi ja jäta 40 minutiks kerkima. Küpseta 10 minutit eelkuumutatud ahjus 250° C juures, seejärel 30 minutit 190° C juures. Võta leib vormist välja ja lase veel 10 minutit küpseda, et saaksid krõbeda kooriku.
Päritolumaa:
Tšehhi