MAHE JUUSTUKOOGIBRAUNI KÜPSETUSSEGU 420 g

gluten vegan
MAHE JUUSTUKOOGIBRAUNI KÜPSETUSSEGU 420 g
Bränd:
BIOVEGAN

Koostisosad:

braunide küpsetussegu [toorroosuhkur*, riisijahu*, maisijahu*, tapiokitärklis*, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber* 7%, šokolaadi kuvertüür* 5% (kakaomass*, roosuhkur*, kakaovõi*, min 54% kakaod), šokolaadi kuvertüür* 2,5% (kakaomass*, kakaovõi*, kookossuhkur*, min 88% kakaod), kergiti naatrium bikarbonaat; sool, psülliumi kestad*, paksendi guarkummi*], juustukoogi küpsetussegu [toorroosuhkur*, maisitärklis*, sidrunikoor*, Bourboni vanilli pulber* 0,1%] (*kontrollitud mahetoode)

Toitumisalane teave 100 g kohta:

Energiasisaldus: 1634 kJ/386 kcal
Rasvad: 3,2 g
sh küllastunud rasvhappeid: 1,9 g
Süsivesikuid: 83 g
neist suhkruid: 50 g
Kiudaineid 3,6 g
Valke: 4,1 g
Soola: 0,58 g

Hoiutingimused:

Hoida kuivas ja jahedas.

Allergeenid:

Võib sisaldada SOJA, SELLERIT, SINEPIT, LUPIINI ja PÄHKLEID.

1 tükk

5,99

Hind kg kohta: 14,26
Kuidas valmistada:

VAJAD: 150 ml PIIMA, 80 g pehmet VÕID, 200 g väherasvast kodujuustu, 150 g maitsestamata jogurtit (3,8% rasva), 1 muna, küpsetusvormi 20 x 20 cm, mikserit
TAIMSEKS VERSIOONIK: 150 ml SOJAjooki, 80 g pehmet margariini, 400 g taimset asendust jogurtile või kodujuustule
1. Eelkuumuta ahi kuni 170° C (alt ja ülevalt kuumutamine) või konvektsioonahju korral kuni 150° C ja tee vorm võiga kokku.
2. Kalla braunisegu, PIIM/SOJAjook ja või/margariin kaussi ja vispelda keskmisel kiirusel ühtlaseks massiks (see võtab aega umbes minuti). Kalla küpsetusvormi ja silu ühtlaseks.
3. Kalla teise kaussi juustukoogi segu, kodujuust, jogurt (või taimne asendus) ning muna (taimse versiooni puhul jäta muna ära) ning mikserda kõige madalamal kiirusel kuni segu on ühtlane. Kalla braunisegu peale ning sega õrnalt kahvliga.
4. Küpseta kooki ahjus keskmisel kõrgusel u 50 minutit.
5. Kui kook on valmis, lase sellel jahtuda. Seejärel lõika kook vormis tükkideks ja alles seejärel tõsta tükikaupa välja.
NB! Jälgi hoolikalt küpsetusaega! Liiga kaua küpsedes jääb kook liiga kuiv. Paksust klaasist või keraamikast küpsetusvorm võib küpsetusaega pikendada.

Päritolumaa:
Saksamaa