MAHE MUSTA KÜÜSLAUGU PASTA 60 g


Koostisosad: küüslauk, vesi* (*kontrollitud mahetoode)
küüslauk, vesi* (*kontrollitud mahetoode)
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus 285 kcal / 1209 kJ
Rasvad 1,07 g
sh küllastunud rasvhappeid 0,3 g
Süsivesikuid 51,8 g
neist suhkruid 31,24 g
Valke 17,05 g
Soola 0,04
Energiasisaldus 285 kcal / 1209 kJ
Rasvad 1,07 g
sh küllastunud rasvhappeid 0,3 g
Süsivesikuid 51,8 g
neist suhkruid 31,24 g
Valke 17,05 g
Soola 0,04
Hoida toatemperatuuril, eemal päikesevalgusest. Pärast avamist +2..+6.
Kirjeldus: Musta küüslaugu pasta on käsitsi valmistatud toode. Kooritud värsket küüslauku küpsetatakse madalal temperatuuril nädalaid. Seejärel tehakse mustast küüslaugust pasta, lisades viskoossuse tagamiseks veidi vett. Tulemuseks on maitsev umami-maitseline musta küüslaugu pasta, mis erineb oluliselt tavalisest valgest küüslaugust. Fermenteerimise käigus omandab küüslauk musta värvi, kaotab kogu valge küüslaugu kibeduse ja lõhna ning tekib maagiline umami maitse (magus-hapu, ploomilaadne, aimatav šokolaadinüanss). Looduslikud suhkrud karamellistuvad, küüslauk muutub marmelaadilaadseks ja antioksüdantide tase tõuseb. Meie toodete valmistamisel kasutame ainult küüslauku, soojust, aega ja armastusest. Ei mingeid lisaaineid. Pole lisatud suhkrut. Asendamatu teie gurmeeköögis! Must küüslauk lisab igale roale müstilist umami maitset! Toetab teie tervist kõrge antioksüdantide tasemega. Kasutamine: Kasutage seda magushaput, karamellist umami-maitselist pastat soolastes või magusates roogades, et muuta need gurmeeroogadeks. Pasta, risotto, kastmed, hummus, erinevad lihatoidud ja isegi magustoidud. Koduköögile, toiduainetööstusele, HoReCale. Mugav kasutada purgist. „ELi mahepõllumajandusest pärit värsket küüslauku töödeldakse termiliselt kuni 3 nädalat madalal temperatuuril ja seejärel purustatakse pastaks. Viskoossuse suurendamiseks lisatakse joogivett.
Musta küüslaugu pasta on käsitsi valmistatud toode. Kooritud värsket küüslauku küpsetatakse madalal temperatuuril nädalaid. Seejärel tehakse mustast küüslaugust pasta, lisades viskoossuse tagamiseks veidi vett. Tulemuseks on maitsev umami-maitseline musta küüslaugu pasta, mis erineb oluliselt tavalisest valgest küüslaugust. Fermenteerimise käigus omandab küüslauk musta värvi, kaotab kogu valge küüslaugu kibeduse ja lõhna ning tekib maagiline umami maitse (magus-hapu, ploomilaadne, aimatav šokolaadinüanss). Looduslikud suhkrud karamellistuvad, küüslauk muutub marmelaadilaadseks ja antioksüdantide tase tõuseb. Meie toodete valmistamisel kasutame ainult küüslauku, soojust, aega ja armastusest. Ei mingeid lisaaineid. Pole lisatud suhkrut. Asendamatu teie gurmeeköögis! Must küüslauk lisab igale roale müstilist umami maitset! Toetab teie tervist kõrge antioksüdantide tasemega. Kasutamine: Kasutage seda magushaput, karamellist umami-maitselist pastat soolastes või magusates roogades, et muuta need gurmeeroogadeks. Pasta, risotto, kastmed, hummus, erinevad lihatoidud ja isegi magustoidud. Koduköögile, toiduainetööstusele, HoReCale. Mugav kasutada purgist. „ELi mahepõllumajandusest pärit värsket küüslauku töödeldakse termiliselt kuni 3 nädalat madalal temperatuuril ja seejärel purustatakse pastaks. Viskoossuse suurendamiseks lisatakse joogivett.