MAHE PROTEIINIBRAUNI SEGU LISATUD SUHKRUTA 400 g


Koostisosad: datlipulber*, tatrajahu*, magustaja erütritool* 15%, tapiokitärklis*, hernevalk* 6%, riisivalk* 6%, maapähklijahu*, alkaliseeritud vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber* 5% (kakao pulber*, happesuse regulaator kaaliumkarbonaat), linajahu*, küpsetuspulber* (maisitärklis*, happesuse regulaator tartaarhape, kergiti naatriumbikarbonaat), sool (*kontrollitud mahetoode)
datlipulber*, tatrajahu*, magustaja erütritool* 15%, tapiokitärklis*, hernevalk* 6%, riisivalk* 6%, maapähklijahu*, alkaliseeritud vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber* 5% (kakao pulber*, happesuse regulaator kaaliumkarbonaat), linajahu*, küpsetuspulber* (maisitärklis*, happesuse regulaator tartaarhape, kergiti naatriumbikarbonaat), sool (*kontrollitud mahetoode)
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus: 1576 kJ/373 kcal
Rasvad: 3,2 g
sh küllastunud rasvhappeid: 0,8 g
Süsivesikuid: 62 g
neist suhkruid: 27 g
Kiudaineid: 12 g
Valke: 18 g
Soola: 1,02 g
Energiasisaldus: 1576 kJ/373 kcal
Rasvad: 3,2 g
sh küllastunud rasvhappeid: 0,8 g
Süsivesikuid: 62 g
neist suhkruid: 27 g
Kiudaineid: 12 g
Valke: 18 g
Soola: 1,02 g
Hoida kuivas, jahedas ja pimedas.
Allergeenid: Võib sisaldada teisi pähkleid ja seesamiseemneid.
Võib sisaldada teisi pähkleid ja seesamiseemneid.
€ 9,29
1. Eelkuumuta konvektsioonahi 170°C (või tavaline ahi 185 - 190°C ). Võta ahjuvorm (20 x 24 cm, maksimaalselt 22 x 26 cm) ning õlita see või kasuta küpsetuspaberit.
2. Sega 60 ml õli, 250 ml piima ja braunisegu ühtlaseks taignaks ning vala vormi.
Õli asemel võid kasutada võid ja piima asemel mõnda taimset jooki.
3. Küpseta 20-22 minutes konvektsioonahjus temperatuuril 170°C (või temperatuuril 185-190°C tavalises ahjus) kuni brauni on valmis.
4. Enne lahtilõikamist lase vähemalt 15 minutit jahtuda.