MAHE GLUTEENIVABA KAERALEIVA SEGU BIO 420 g


Koostisosad: gluteenivabad kaerahelbed*, gluteenivaba kaerajahu*, pruuni riisi jahu*, psülliumi kestad*, pruunid linaseemned*, chia seemned*, Himaalaja sool (*Kontrollitud mahetoode)
gluteenivabad kaerahelbed*, gluteenivaba kaerajahu*, pruuni riisi jahu*, psülliumi kestad*, pruunid linaseemned*, chia seemned*, Himaalaja sool (*Kontrollitud mahetoode)
Toitumisalane teave 100 g kohta: Energiasisaldus 1369 kJ / 327 kcal
Rasvad 8,1 g
sh. küllastunud rasvhappeid 1,1 g
Süsivesikuid 52 g
neist suhkruid 0,8 g
Kiudaineid 18 g
Valke 12 g
Soola 2,1 g
Energiasisaldus 1369 kJ / 327 kcal
Rasvad 8,1 g
sh. küllastunud rasvhappeid 1,1 g
Süsivesikuid 52 g
neist suhkruid 0,8 g
Kiudaineid 18 g
Valke 12 g
Soola 2,1 g
Hoida kuivas ja jahedas.
Allergeenid: Sisaldab gluteenivabu kaerahelbeid, võib sisaldada pähkleid.
Sisaldab gluteenivabu kaerahelbeid, võib sisaldada pähkleid.
€ 4,29
Eelkuumuta ahi 190° C. Määri väiksem küpsetusvorm kookosõliga ja puista peale kaerajahu või jahvatatud linaseemeid. Kalla segu kaussi ja lisa 500 ml tugevalt karboniseeritud vett ning sega põhjalikult. Kalla taignasegu vormi ja küpseta 1,5 tundi. Kui leib on valmis, siis võta vormist välja ja mähi rätiku sisse. Enne lõikamist lase jahtuda.